Вклучи се во рушење на Гинисов рекорд со твојата бизнис идеја

Биди дел од 30 часовна бизнис презентација на која 90 стартапи ќе ја презентираат својата идеја и добијат шанса за инвестиција од 25.000 евра.

 • 00дена
 • 00часа
 • 00минути
 • 00секунди

Зошто да се пријавиш?

Кој може да биде дел од настанот?

 • Имаш идеја не знаеш како да започнеш со реализација
 • Имаш идеја немаш пари
 • Имаш идеја но немаш соодветно искуство и пристап до менторство
 • Сакаш да го претставиш твојот бизнис пред јавноста
 • Сакаш да се запознаеш со луѓе и потенцијални клиенти 
 • Сакаш да помогнеш на некој оставајќи импакт
 • Сакаш да запознаеш стартап таленти и да ги дознаеш трендовите за инвестирање
 • Сакаш да поддржиш млади претприемачи од нашата држава

Кој е процесот?

Вклучуваме 90+ бизнис идеи​

Право на учество ќе има секој кој смета дека има иновативна идеја, без разлика дали почнал со развој на бизнисот.


10 минути за презентација

Добиваш насоки од наша страна за тоа како треба да изгледа презентацијата. Презентираш пред комисија за време од 10 минути.

Оценуваме со 6 члена комисија

Твојата идеја ја претставуваш пред прецизно избрана комисија од независни експерти, претприемачи. 

Рушиме рекорд со 30h траење на настанот

За да се руши рекордот, севкупно настанот ќе трае 30h, а учесниците ќе ротираат согласно претходно определен распоред. 

Финансирање на најдобрите идеи

Комисијата избира 5 победници на кои ќе им се доделени по 25.000 евра инвестиција како и препораки за партнери и нетворкинг.

Развивање и лансирање на идеите

Во рок од 5 месеци, победниците ќе се донесат од идеја до реализација со помош на Google Design Sprint работилници.

Резервирај го твоето место навреме!​

Мисијата продолжува со тебе. Секоја голема приказна се создава од мали делови. Придружи се во нашето патување до целта и биди дел од светски рекорд.

Партнери

Поддржувачи

Медиуми